bilde av valper
   

Artfex bilbur

 
Visste du at...
det finnes en myte som sier at tispen har godt av å få et kull med valper, spesielt om hun er litt stresset og utagerende. Dette stemmer ikke. Tispen blir ikke roligere og man skal aldri avle på en hund som ikke har gode egenskaper fra før.
 
Kjøp seng til valpen din her
 
   

 

 

schäfer valper
Visste du at..
Store hunderaser har større søvnbehov enn små. En mastiff kan f.eks. trenge rundt 18 timers søvn per dag, mens en mindre rase kan klare seg med 12 timer.
 

 

hundelek dobbelthale
 
Visste du at...

…en hund har ca 1700 smaksløker. Det kan sammenlignes med kattens 470 og menneskets 9 000.

…en hund har opptil seks ganger bedre mørkesyn enn et menneske.

 

 

Førstehjelp mot kløende valpetenner

Når valpen er liten er det slitsomt når tennene vokser. Den kanskje enkleste og billigste hjelpen som finnes er kanskje denne?

Kjøp en ny kjøkkenklut som ikke er farget og uten parfyme, trykk eller andre kjemikalier som kan være skadelig. De helt hvite kjøkkenklutene er bra. Bløt denne i vann og klem ut mesteparten av vannet og legg den i fryseren. Når kluten er helt stivfrossen tar du den ut og gir til valpen din. Den er både kjølende og bra for kløende tenner og tannkjøtt!

Et annet tips er å kjøpe en Kong som du kan fylle med litt skinkeost/leverpostei og legge i fryseren, når den da er frossen er det ekstra stas og gnage og prøve å få ut litt av innholdet.

kong valper