bilde av valper
   

Artfex bilbur

 
Visste du at...
det finnes en myte som sier at tispen har godt av å få et kull med valper, spesielt om hun er litt stresset og utagerende. Dette stemmer ikke. Tispen blir ikke roligere og man skal aldri avle på en hund som ikke har gode egenskaper fra før.
 
Kjøp seng til valpen din her
 
   

 

 

schäfer valper
Visste du at..
Store hunderaser har større søvnbehov enn små. En mastiff kan f.eks. trenge rundt 18 timers søvn per dag, mens en mindre rase kan klare seg med 12 timer.
 

 

hundelek dobbelthale
 
Visste du at...

…en hund har ca 1700 smaksløker. Det kan sammenlignes med kattens 470 og menneskets 9 000.

…en hund har opptil seks ganger bedre mørkesyn enn et menneske.

 

 

Tips til valg av leker til valpen din

1. Tilpass leken etter hunden – liker hunden å bære – er myke leker og plysh leker kanskje bra – er hunden en bitemaskin er kanskje leker som er lagd av gummi eller silikonmateriale bedre.

2. Har du en hund som elsker å «demontere» leker, velg leker som ikke har masse innhold som den kan dra ut og eventuelt svelge.

3. Om du kjøper en ball, velg en så stor ball at den ikke kan sette seg fast i halsen på hunden

4. Betal heller litt mer for en leke i god kvalitet

5. La ikke hunden være alene med leker. Hunder forstår jo ikke at det kan være farlig å bite i stykker leken og få i seg tråder, plast eller annet fyll.

Kong er trygg leke til valpen din Kong er en trygg leke til valpen din. Fyll den med litt leverpostei og frys den inn. Når den er fryst tar du den ut og valpen får gleden av å gnage og slikke ut leverposteien. Stiller kløen i små valpetenner!
Kjøp Kong her, få 20% rabatt!
Flosstygg - tauknuter til valp Tauknuter/Flosstygg er en annen bra leke til valpen som er skånsom for munnen, og som du både kan ha brytekamp med, lære valpen å bære og putte godbiter innimellom tauet. 3 leker i en!
Kjøp tauknuter/flosstygg her!
tauleke med plysh til valp Tauleke med plysh - om du ikke har en bitemaskin, men en valp som liker å bære rundt på koseleker.
Kjøp tauleken her!
DogPyramid - aktiviseringsleke til valp DogPyramid - Litt hjernetrim er det fint å gi valpen for å stimulere hjernen og "slite" den litt ut mentalt.
Kjøp DogPyramid her!
Kong tennisballer 3pk med pip Kong Tennisballer - tennisballer er det mange valper som er begeistret for! Men pass på å kjøpe stor nok ball slik at den ikke kan sette seg fast i halsen.
Kjøp Kong Tennisballer 3-pk her!